Skip to the content

Magisk Mandag uge 23

Hvad er en lys skygge – Hvorfor hedder det ikke en positiv skygge?


De lyse skygger er også elementer i vores personlighed vi har fortrængt. Her er der tale om de ting vi enten beundre eller måske er jaloux over ved mennesker vi møder, det kan være i de nære relationer eller hos kendte vi beundre.
Det kaldes en lys skygge og ikke en positiv skygge idet det vi idoliserer hos andre, ikke nødvendigvis er positivt. I materialet beskriver du bl.a. hvordan kvinder der har lyse skygger på Lundin for det han har bedrevet.
Fælles for både lyse og mørke skygger er jvf. Skygge teorien, at du ikke kan spotte noget hos andre du ikke selv har. Mette Holm udtrykker det sådan her, ”If You spot it, You got it”.

Det er mandag det er magisk!

- Brug den klogt!

Om forfatteren

Vibeke Kingo Damgaard

Vibeke Kingo Damgaard

Mit mål som Leadership Coach er at hjælpe såvel enkelt personer som virksomheder til at opnå indsigt og den tilstand der er nødvendig for at skabe udvikling, motivation, drive, forandring og vækst.

Kingo & Co

Drewsensvej 62B
8600 Silkeborg

Email: vibeke@kingoogco.dk

Hvem er vi?

Hos Kingo og co. finder du engagerede og kompetente medarbejdere der professionelt møder dig hvor du er. Via samtale finder du ind til dine ressourcer og indre værdier og får der igennem skabt bevidsthed om hvad der er rigtigt og vigtigt for dig! Du bliver klar til at tage det ansvar der skal til for at opnå det der er vigtigt for dig og derved skabe forandringer.